Εστία Άγιος Νικόλαος – Η μόνη κοινότητα συμβίωσης στην Ελλάδα για ενήλικες με νοητικές/αναπτυξιακές αναπηρίες

2 Σεπτεμβρίου, 2021 By

Κάθε εργαζόμενος, κάθε εθελοντής είναι μοναδικός και είναι σημαντικό να δέσεις αυτή τη μοναδικότητα σε κάτι που να μπορεί να δουλεύει και είναι βιώσιμο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά στην Estia Agios Nikolaos τη μόνη κοινότητα συμβίωσης στην Ελλάδα η οποία απευθύνεται σε ενήλικες με νοητικές/αναπτυξιακές αναπηρίες(ΙD/DD) όπου είχα την ευκαιρία να ζήσω μια μοναδική εμπειρία, σίγουρα τα έχουν καταφέρει τα τελευταία 26 χρόνια.

Εκεί η μοναδική κα Giovanna Καμπούρη και η ομάδα της σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που παρέθεσε παρουσία μεταξύ άλλων Υπουργών και τοπικών παραγόντων μας έδωσε το στίγμα τι σημαίνει εξωστρεφής κοινότητα και πως δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για αυτούς τους ανθρώπους που ζουν και βιώνουν την καθημερινότητα τους με ζεστασιά και ανθρωπιά.

Πολλά ξεχωριστά 

Μπράβο

σε όλη την ομάδα.

Πολλά

μπράβο

και στη ξεχωριστή Υπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου – Domna Michailidou που πραγματικά διαθέτει όλα θα προσόντα για τη θέση που κατέχει!

Rea Vitali σε ευχαριστώ γιατί σήμερα μου έδωσες μία άλλη νότα στην ημέρα μου, όπως άλλωστε κάνεις μέσα από τα φοβερά γραπτά σου για όλους μας και τις εκπομπές σου που αναμένουμε με “Κεραίες” ανοικτές!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο facebook . . .