Ένα πρωινό καμωμένο με αγάπη, τη φαντασία και το μεράκι της Χρυσούλας και της οικογένειάς της. Στην ολάνθιστη αυλή σερβίρεται 54 χρόνια τώρα, το περίφημο πρωινό του Γανυμήδη, που έχει ταυτιστεί με τη γαλαξιδιώτικη φιλοξενία. Πλούσια κληρονομιά της Χρυσούλας, οι συνταγές και τα μικρά μυστικά του Brunο που ξεκίνησε τότε το ξενοδοχείο και το έκανε διάσημο…
Η Χρυσούλα διάνθισε το πρωινό και με δικές της συνταγές καμωμένες με αγάπη. Βοηθοί με περγαμηνές τα παιδιά της η Εύη και η Αθανασία και στα μετόπισθεν του οικογενειακού φούρνου ο μικρός Νίκος. Καθημερινά ετοιμάζονται αυθεντικές χειροποίητες φρουτένιες μαρμελάδες, από του περιβολιού της «τα γεννήματα» και τα τυράκια με βοτάνια, είναι από γάλα αυτόχθονων ελληνικών φυλών.
Τα αυγά είναι από διπλανές κοτούλες, το ελαιόλαδο και οι ελιές από τον αρχαιότερο και μεγαλύτερο ελαιώνα του κόσμου, αυτόν της Άμφισσας που αποτελεί συνέχεια του Δελφικού τοπίου.